Met de rugzak op reis

GO SOMEWHERE

0

Over mij

nicaragua tot einde kenneth 072Hoi allemaal. Welkom op mijn site.

Ik ben Barbara. Cameravrouw bij een regionale nieuwszender, moeder van 2 kindjes en vooral erg reisverslaafd.

In 2004 vroeg mijn beste vriendin of ik geen zin had om samen te backpacken in Schotland. Daar had ik in eerste instantie niet veel zin in. Het zou de eerste keer zijn om met de rugzak zelfstandig op reis te gaan. Maar waarom toch naar Schotland? Dat land stond voor mij gelijk aan regen, regen en nog eens regen. Nou ik had het goed mis.

Ondanks de loeizware rugzakken en slechte voorbereiding was het er fan-tas-tisch. Die éne reis heeft mijn ogen echt geopend. Wat is de wereld mooi!
Het was alsof er een paar belangrijke puzzelstukken van mijn leven in elkaar vielen.

Sindsdien heeft de reismicrobe mij te pakken. Je kan gerust zeggen dat ik een beetje verslaafd geworden ben. De boekenkast puilt uit van de reisboeken en ons huis hangt vol wereldkaarten.   In meer dan 30 landen heb ik voet gezet waarvan een groot deel tijdens een 1 jaar durende wereldreis. Mijn rugzak is nooit meer te zwaar en een reis plannen is easy peasy.

china tot laos 968

Via deze website deel ik graag mijn ervaringen en tips met jullie mee. Er zijn reeds verschillende websites en boeken die het thema backpacken behandelen maar misschien vinden jullie hier toch nog die éne belangrijke tip. Hier gaan we vooral dieper in op het backpacken met een beperkt budget. Jullie kunnen ook veel informatie vinden op onze facebook en pinterest pagina.

Ik hoop van harte dat de microbe jullie ook te pakken krijgt. Als ik al een paar mensen kan motiveren om met de rugzak op reis te gaan dan is mijn missie geslaagd. In ieder geval veel lees- en reisplezier toegewenst.

 

Voor vragen of samenwerking, neem gerust contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Left Menu Icon
Menu
Right Menu Icon
Close