Met de rugzak op reis

GO SOMEWHERE

0

Over mij

nicaragua tot einde kenneth 072Hoi allemaal. Welkom op mijn website.

Ik ben Barbara, moeder van 2 kindjes, hopeloos verslaafd aan reizen en verwoed verzamelaar van lonely planets en wereldkaarten 😉

In 2004 vroeg mijn beste vriendin of ik zin had om met haar te gaan backpacken in Schotland. Ik kende Schotland niet goed en kon enkel aan Whisky en regen denken. Het zou mijn eerste reis worden zonder ouders of andere begeleiding.

Ondanks de loodzware rugzakken en slechte voorbereiding beleefden we er een FANTASTISCHE tijd. Die Ă©ne reis heeft mijn ogen geopend. Dat smaakte naar meer. VEEL meer.
Het was alsof er een paar belangrijke puzzelstukken van mijn leven in elkaar vielen.

Sindsdien heeft de reismicrobe mij te pakken gekregen en nooit meer losgelaten. In meer dan 30 landen heb ik voet gezet waarvan een groot deel tijdens een 1 jaar durende wereldreis. Mijn backpack is nooit meer te zwaar en een reis plannen is nu easy peasy.

china tot laos 968

Via deze website deel ik graag mijn ervaringen en tips met jullie mee. Er zijn reeds verschillende websites en boeken die het thema backpacken behandelen maar misschien vinden jullie hier toch nog die Ă©ne belangrijke tip. Ik ga vooral dieper in op het backpacken met een kleiner budget omdat ik zelf geen grootverdiener ben maar op deze manier toch elk jaar 3 keer op reis kan gaan.

Ik hoop van harte dat de microbe jullie ook te pakken krijgt. Als ik al een kleine hoeveelheid mensen kan motiveren om met de rugzak op reis te gaan dan is mijn missie geslaagd. In ieder geval veel lees- en reisplezier toegewenst.

Jullie kunnen ook veel informatie vinden op de facebook en pinterest pagina.

 

Voor vragen of samenwerking, neem gerust contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Close